Online na school

Maak kunst als een baas!

Met creatieve lessen voor thuis.


Ben jij in je vrije tijd ook altijd bezig met kunstige uitspattingen? Of ben je graag creatief bezig en zoek je uitleg en leuke ideeën? Stop met zoeken!

Met Online Na School leer je dat kunst behalve mooi ook erg handig kan zijn. Maak bijvoorbeeld een kunstwerk dat vandalisme (vernielingen) voorkomt, steel de show op een verjaardag als een echte comedian of maak een reclame filmpje voor meer zakgeld.
Je wordt in de lessen geholpen door echte kunst-profs en er is een grote kans dat jouw creatieve uitspatting straks in het museum te zien is.

  • Straatkunst, wanneer is het eigenlijk kunst en wanneer is het gewoon vernieling? In deze les leer je er alles over en zie je hoe creatief graffitikunstenaars hiermee omgaan. Als kers op de taart mag je jouw eigen kunstwerk maken en deze tentoonstellen in het Odapark!

  • Voetjes van de vloer! Als je iets origineels maakt, bijvoorbeeld een dansje, tekst of een foto dan heb jij automatisch het auteursrecht. Het spelletje Fortnite is dat weleens vergeten. In deze les kom je er vanalles over te weten én leer je van een echte dansjuf hoe je nou zelf een tof Fortnitedansje kunt maken!

  • Ben jij een virtuoos op het gebied van straattaal en streektaal? Dankzij de quiz en liedjes in deze les kom je erachter hoeveel je al weet. Ook geeft de Venlose rapper Ritch je wat goede tips zodat jij ook je eigen nummer kunt schrijven! 

Met de nieuwe lessen die komen gaan is er voorlopig genoeg te doen! Dus klik hieronder op ‘gratis inkijkexemplaar’, vul je gegevens in en dan zorgen we dat je binnen een dag aan de slag kan.

Kunst uit het Vuistje

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met mieke@kuhv.nl of bel naar: 077-7703350.