It's a match

Zet je lievelingsmuseum in de spotlight met een kijkwijzer


producten ➜ it's a match

 

Kunst is geen luxe, het is liefde. 

Kunst is geen luxe, het is liefde. Gaat jouw ckv-hart sneller kloppen van een tof museum? Dan zijn jullie een culturele match! Met een Kijkwijzer op maat leren jouw leerlingen dat museum en de collectie beter kennen. Een Kijkwijzer laten maken kost €2.670,50 inclusief 9% btw. En je raadt het al: je kunt gewoon betalen met je CJP Cultuurgeld. Interesse? Neem contact op met Mieke Ummels, mieke@kuhv.nl of 0618557371.

investeer met een kijkwijzer

Met een investering in een Kijkwijzer maak je toekomstige museumbezoeken en culturele uitstapjes nog leuker. Je hebt er namelijk niet slechts eenmalig plezier van: als school beschik je de komende jaren over helder en uitdagend lesmateriaal dat inzetbaar is voor elk individueel of groepsbezoek. 

parkeer je cultuurgeld

Neem contact op, ‘parkeer’ je cultuurgeld en vertel ons je keuze voor een museum of culturele instelling. Dan gaan wij voor je aan de slag zodat jij snel op stap kunt met een gloednieuwe Kijkwijzer op zak. 
(Wij houden van maatwerk: details en deadlines bespreken we met elkaar) 
 

stuur je leerlingen zelfstandig op pad

Zo’n Kijkwijzer werkt op elk apparaat met internetverbinding en leerlingen gaan er helemaal zelfstandig mee op pad. De onderzoeksopdrachten en de verslaglegging in de Kijkwijzers sluit naadloos aan op het vak ckv in de klas. 

Sharing is caring

Je steunt het museum van jouw keuze met educatief materiaal en tegelijkertijd help je ook andere scholen. Als we samenwerken, zijn er straks bij musea en instellingen in heel Nederland Kijkwijzers beschikbaar en is er lekker veel keuze voor jouw leerlingen.

Kunst uit het Vuistje

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met mieke@kuhv.nl of bel naar: 077-7703350.