Examentraining Beeldend 2022

Oefen hieronder met het thema natuur. Volg onze socials voor extra oefenmateriaal!


 • It’s a wonderful life

  De natuur verrast, verbaast en verbluft kunstenaars al sinds mensenheugenis. In deze oefenmodule vol examenachtige vragen bekijken leerlingen de klaprozen van Monet, de flora en fauna van Gaudí en de bostorens van Boeri. 
   

 • Kunst, natuur en techniek 

  De ontmoeting van natuur en techniek is echt mensenwerk: in deze oefenmodule vol examenachtige vragen bekijken leerlingen de zonneschijn van Olafur Eliasson, de invoelende boom van Studio Drift en droevige Annelies van L.A. Raeven. 
   

 • Groot, groter, groots

  De natuur is indrukwekkend tot in het kleinste detail, maar sommige kunstenaar zijn juist aangetrokken tot de grootsheid van de natuur. In deze oefenmodule vol examenachtige vragen bekijken leerlingen werk van Caspar David Friedrich, Ekaterina Sevrouk en Franz Marc.
   

 • Kleine ingreep, groot resultaat!

  Natuur met een dosis menselijk ingrijpen: in deze oefenmodule vol examenachtige vragen bekijken leerlingen de bliksemkunst van Walter de Maria en de waarschuwingen van Mark Dion. 
   

Gratis aan de slag?

Ben je docent en wil je gratis aan de slag met onze examentraining? Vraag hieronder via Gratis inkijkexemplaar de training aan, dan kunnen je leerlingen snel aan de slag!

Kunst uit het Vuistje

Nieuwsgierig geworden? Vraag een inkijkexemplaar aan!