Museum van Bommel van Dam

Artfulness

Voor de tentoonstelling ‘Tekens van vrijheid’ is de collectie van Museum van Bommel van Dam op bezoek bij het Limburgs Museum. De tentoonstelling toont ruim 60 werken, met als thema vrijheid. Kies een kunstwerk, kom even tot rust met deze Artfulness oefening en ervaar een nieuwe manier van kijken naar kunst.

Het is een individuele oefening van 10 minuten waarin je beter leert waarnemen en uitdrukking leert geven aan je observaties. Tijdens de Artfulness oefening worden technieken gebruikt waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze bijdragen aan een beter waarnemingsvermogen.

LET OP DIT IS GEEN OPDRACHT VOOR DE BUITENSCHOOLSE ACTIVITEIT VOOR CKV

Museum van Bommel van Dam
Museum van Bommel van Dam bereidt zich voor op verzelfstandiging en verhuizing. De komende periode presenteren wij ons met pop-up tentoonstellingen en activiteiten op diverse locaties in Venlo. Hou de website in de gaten voor het actuele programma

Start deze kijkwijzer

Voor vragen of extra informatie over de kijkwijzers kunt u contact opnemen met info@kunstuithetvuistje.nl

Deze Kijkwijzer is voor iedereen beschikbaar. Na het invullen van je gegevens krijg je een code toegestuurd per mail. Deze kun je gebruiken om op een later tijdstip of met een ander apparaat verder te gaan.

Heb je al een code? Vul deze dan in door deze link te gebruiken.