Effenaar

Het Poppodium van Eindhoven

WELKOM BIJ DE EFFENAAR

Welkom bij de Effenaar, het poppodium van Eindhoven. Dé plek voor (pop)muziek, met live shows van verschillende artiesten en dance-avonden. De Effenaar is een van de grootste en bekendste poppodia van Nederland en heeft een rijke geschiedenis. Met deze Kijkwijzer krijg je een kijkje in de keuken van ons poppodium.

Haal je code voor deze Kijkwijzer aan de balie bij de Effenaar. De persoonlijke code is je password dus bewaar deze goed. Je kunt dan altijd later verder werken aan de Kijkwijzer. Het invullen van de Kijkwijzer kost ongeveer 45-60 minuten. Er zijn 4 pagina's met vragen, filmpjes en informatie. Pas als je op verzenden klikt, wordt je Kijkwijzer verstuurd en kun je niets meer wijzigen. Je docent ontvangt automatisch je ingevulde Kijkwijzer in zijn/haar mailbox.

Veel plezier!

Let op! De Effenaar heeft gratis WiFi. Deze Kijkwijzer kost je ongeveer 2MG mocht je niet via WiFi werken. Het kan zijn dat de WiFi-verbinding buiten af en toe wegvalt; loop dan even naar binnen bij het café of ga bij de ingang staan. 

Effenaar
De Effenaar is het poppodium van Eindhoven. Dé plek voor (pop)muziek met live shows van verschillende artiesten en dance-avonden.

Dommelstraat 2, 5611 CK, Eindhoven
Bekijk website
Open in Google Maps

Start deze kijkwijzer

Voor vragen of extra informatie over de kijkwijzers kunt u contact opnemen met info@kunstuithetvuistje.nl